wijhe92 uitgeschakeld in beker

Voor Wijhe’92 kwam DETO uit de koker rollen tijdens de loting voor de eerste ronde van de districtsbeker. DETO komt uit in de zaterdag 1e klasse D, waar Wijhe’92 zijn wedstrijden speelt in de zondag 3e klasse B. De bezoekers uit Wijhe’92 waren vanavond dus de underdog in Vriezenveen en leken een lastige avond tegemoet te gaan.

Na zes minuten spelen kwam Wijhe’92 al op achterstand, toen Frank Smit namens de thuisploeg een voorzet van Nick Schuur binnen knikte: 1-0. Na een half uur werd de achterstand voor Wijhe’92 verdubbeld toen Nick Schuur dit keer zelf scoorde: 2-0. Echter kon DETO niet lang van deze verdubbelde marge genieten want direct na de 2-0 scoorde Ricardo Heerink namens Wijhe’92 de aansluitingstreffer: 2-1 in de 32e minuut.

[tweetwidget type=”single” query=”789852851795292160″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

De ruststand was tevens 2-1 en door de snelle aansluitingstreffer van Heerink maakte Wijhe’92 halverwege het duel nog steeds kans om door te bekeren. Vijf minuten na rust werd de achterstand echter weer vergroot naar twee doelpunten toen Frank Smit namens DETO zijn tweede van de middag maakte: 3-1.

Een snelle aansluitingstreffer bleef dit keer uit en gescoord werd er überhaupt niet meer in Vriezenveen. De wedstrijd eindigde in 3-1 waarmee het bekertoernooi voor Wijhe’92 na vanavond ten einde is. Wijhe’92 kan zich volledig gaan richten op de competitie waar het volgende week in eigen huis bezoek krijgt van Albatross.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.