wethouder hiemstra te gast bij raalter pleeggezin

Met de actie ‘Gast aan tafel’ wil Trias lokale politici en beleidsmakers op ludieke wijze een inkijkje geven in het reilen en zeilen van een pleeggezin, gezinshuis of groep. Het is het derde jaar dat Trias de succesvolle actie organiseert. 

‘Gast aan tafel’ is onderdeel van de landelijke ‘Week van de pleegzorg’. Met uiteenlopende activiteiten wordt in deze week de aandacht gevestigd op het belang van pleegzorg en het tekort aan pleegouders in Nederland. Ook worden pleeggezinnen in het zonnetje gezet.

Naast ‘Gast aan Tafel’ organiseert Trias volgende week ontmoetingsavonden voor pleegouders, lunchbijeenkomsten met wethouders en doet zij haar pleeggezinnen een inspiratieboekje cadeau. Pleeggezinnen kunnen daarnaast gratis zwemmen bij een zwembad van Optisport en met korting naar Attractiepark Duinrell.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.