wesepe en marienheem delen de punten in avondwedstrijd

Op het kunstgras in Wesepe hielden beide ploegen elkaar in de eerste helft in evenwicht en zo stond het bij rust 0-0. 

In de tweede helft dacht Mariënheem op voorsprong te komen, maar de schiedsrechter keurde de goal af vanwege het leunen op een speler van Wesepe. Daar waren de supporters het uiteraard niet mee eens. In de 52e minuut zette Rens Lorkeers de thuisploeg op voorsprong. Twan Lorkeers trok in de 76e minuut de stand gelijk namens Mariënheem. Dit was tevens de eindstand.

Na vijf wedstrijden spelen staat Mariënheem op een voorlopige eerste plek en Wesepe op de derde positie. Volgende week speelt Wesepe de uitwedstrijd tegen RDC en speelt Mariënheem op eigen sportpark de derby tegen SDOL. 

Foto’s: Harrie Huisman

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.