werk mee aan de muurschildering in het holstohus

Ontwerpbureau ‘Fabriekfanatiek’ gaat samen met jou in het Holstohus een muurschildering maken van Olst-Wijhe. Help je mee? Welk gebouw, rotonde of stuk natuur mag volgens jou niet missen in dit kunstwerk? Lever deze bijdrage aan voor 1 november.

Lever een foto, tekening of schilderij aan van het gebouw of de plek die jij graag terug wilt zien in het Holstohus. De kunstenaars van Overkempe hebben al een eerste stap gezet (zie voorkant flyer). ‘Fabriekfanatiek’ gaat alle inzendingen verwerken in een nieuw ontwerp. Dit ontwerp wordt een paint by number schilderij. Dit betekent dat de muur wordt verdeeld in vlakken met ieder een eigen nummer. Ieder nummer is weer gekoppeld aan een kleur. De vlakken worden samen met jullie ingevuld.

Op de hoogte blijven? Houd facebook en het huis-aan-huisblad in de gaten voor de open inloop- en schildermomenten.

Lever je bijdrage in bij info@fabriekfanatiek.nl. Vertel in de mail kort wat het is, waar het is en waarom je het graag zou terugzien in de muurschildering.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.