vv lettele wint en neemt afstand

Nadat Wissel, ABS, DAVO en Holten al over de knie gingen, werd zaterdagavond ook Be Quick aan de kant gezet. De zege kreeg in de tweede helft pas echt gestalte door doelpunten van Jeffrey en Danny Meurer.
Vijf minuten voor de pauze had Martijn Beltman de gasten al op een 0-1 voorsprong gezet. In het tweede bedrijf waren het Jeffrey en Danny Meurer die, binnen vijf minuten na elkaar, respectievelijk de 0-2 en 0-3 op het bord brachten. Een kwartier voor tijd deed Be Quick in de vorm van een treffer nog wat terug, maar de zege is verder niet meer in gevaar gekomen.

Door de zege komt Lettele op 16 punten uit 6 wedstrijden. Ze worden gevolgd door maar liefst 3 ploegen, die allen 10 punten hebben. Eén van de concurrenten, Broekland, had hiervoor slechts 4 wedstrijden nodig. Holten en Dalfsen behaalden hun 10 punten uit 5 wedstrijden.

Het complete programma voor morgen ziet er als volgt uit:
FC Ulu Spor – De Gazelle
ABS – Dalfsen*
Haarle – S.V. Wissel*
VV Holten – Diepenveen
DAVO – Activia
Hoonhorst – Broekland*
Alle wedstrijden beginnen om 14.00 uur . De wedstrijden met een sterretje zijn vanaf dat moment te volgen via Voetbal Live

De tussenstand in de klasse 4H is als volgt:

 

PositieTeamGespeeldPunten
1VV Lettele616
2Broekland410
3Holten510
4Dalfsen510
5ABS59
6Be Quick Zutphen69
7DAVO57
8Hoonhorst57
9Haarle56
10Activia56
11De Gazelle55
12Diepenveen54
13FC Ulu Spor40
14Wissel50

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.