vv heino speelt gelijk op sportpark de kampen

De thuisploeg kwam goed uit de startblokken. In de vierde minuut van de wedstrijd kon het publiek voor het eerst van de middag juichen na een doelpunt van Rik Keijzer.

[tweetwidget type=”single” query=”792714755551166465″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

De ploeg van Michel Steggink wist de voorsprong een tiental minuten vast te houden. De gastheren konden niet voorkomen dat de bezoekers uit het Twentse Rigtersbleek weer op gelijke hoogte kwamen.

De thuisploeg sloeg echter snel terug. Een kleine tien minuten na de tegentreffer zette Wilco Gerritsen, na een goed overstapje van zijn broer Robin, de Groenwitten weer op voorsprong.

[tweetwidget type=”single” query=”792720378955194368″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

In de tweede helft werden er weinig kansen weggegeven door de ploeg van Steggink, maar in de zestigste minuut wist het team uit Enschede in een tegenaanval de thuisploeg opnieuw pijn te doen.

“In de tweede helft hadden wij de beste kansen en moeten we de 3-1 maken. We kregen een grote kans via Robin Gerritsen maar die ging er helaas niet in. In de tegenaanval stonden we niet helemaal goed en konden ze de 2-2 binnenschieten”, aldus Heino-trainer Steggink.

“Na de gelijkmaker kregen wij nog een paar goede kansen maar die gingen er helaas niet in. Rigtersbleek was in het spelaandeel wel bovenliggend maar hebben daarmee geen echt kansen gecreëerd. Dus daarin stond onze verdedigende organisatie goed.”

Na afloop was de Heinose oefenmeester tevreden met het gelijke spel. “Op basis van de tweede helft hadden wij misschien wel de betere kansen en had er wel een overwinning ingezeten. Rigtersbleek heeft een prima ploeg en had het meeste balbezit, dus over het geheel ben ik wel tevreden met de 2-2.”

[tweetwidget type=”single” query=”792744393669222402″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Aanstaande zaterdagavond speelt v.v. Heino haar volgende wedstrijd tegen De Zweef. “Wat ik van vorig seizoen weet is dat ze verdedigend een hele sterk ploeg zijn. Aan ons is de taak om te zorgen dat zij niet op voorsprong komen en dat wij het verschil gaan maken. Dan zullen zij wat verder van de goal afkomen en dan zijn ze kwetsbaar, denk ik”, besluit Steggink.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.