vv heino boekt belangrijke uitzege

De thuisploeg had in de eerste minuut een enorme kans op de openingstreffer maar Heino-doelman Tom Vastenavond kon een vroege achterstand voorkomen.

Na de goede mogelijkheid van de thuisploeg namen de Heinoërs de wedstrijd in handen. In de zevende minuut werd de score geopend door Jasper Smeenk.

Het kwakkelende STEVO speelde na de openingstreffer nog steeds onder haar niveau. De ploeg van Michel Steggink wist hier echter niet van te profiteren. Beide teams zochten na vijfenveertig minuten met een 0-1 tussenstand de kleedkamers op.

In de tweede helft waren beide teams meer in evenwicht. De twee elftallen creëerden nauwelijks kansen en het niveau was bedenkelijk. 

Na een uur kwam vv Heino voor de tweede keer tot scoren. Een korte cornervariant kwam voor de voeten van Rik Keijzer. De aanvoerder van de Groenwitten wist de wedstrijdbal achter de 17-jarige STEVO-doelman te krijgen.

De gastheren waren in de resterende minuten niet in staat om kansen te creëren. Na negentig minuten stapte de ploeg van Michel Steggink met een eenvoudige 0-2 overwinning van het veld.

Een blik op de ranglijst vertelt ons dat vv Heino een goede start in de competitie heeft gemaakt. De Heinoërs staan op de vijfde plek in de Eerste Klasse. Volgende week gaan de Groenwitten bij de mannen van Alcides uit Meppel op bezoek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.