verbeterandbespaar raalte start energiecampagne in heino west

Verbeter&Bespaar Raalte start namens de gemeente Raalte en Stichting Duurzaam Heino de energiecampagne om de woningen in Heino-West energiezuiniger te maken. Dit doen we via een straataanpak. Het is voor de inwoners van Heino-West een unieke kans om energiebesparende en energie opwekkende maatregelen in hun woning te laten uitvoeren!

Meedoen
Op 17 oktober start de energiecampagne in Heino-West. Medewerkers van Verbeter& Bespaar Raalte verspreiden in Heino-West brieven met een enquête. Dezelfde dag of week komt het team van Verbeter&Bespaar-Raalte het enquêteformulier ophalen. Voor ieder type woning kunnen medewerkers van Verbeter&Bespaar Raalte de mogelijkheden voor energiebesparing of om energie op te wekken in kaart brengen. Ook kunnen de medewerkers informatie geven over de mogelijkheden van energiebesparings- en energieopwekkende maatregelen. Vul de enquête in en doe mee. Bij Verbeter& Bespaar-Raalte zijn lokale bedrijven aangesloten. Samen bieden ze een breed scala diensten en producten aan, waarmee je jouw woning energiezuiniger kunt maken. Informatie over deze bedrijven is te vinden op de site  staging2.verbeterenbespaar-raalte.nl. 

Duurzaamheidslening en subsidie 
Op dit moment is er in Overijssel een duurzaamheidslening, de zogenaamde Energie-bespaarlening, en zijn er zeer gunstige landelijke subsidies. De Energie-bespaarlening is een lening tegen een zeer lage rente van 2,0% met als doel energiebesparende of energieopwekkende maatregelen te nemen.

Verbeter&Bespaar-Raalte kan vragen beantwoorden over isoleren of het aanschaffen van zonnepanelen. Ook is daar informatie over de isolatiesubsidie en de Energiebespaarlening. 

Het energieloket Verbeter&Bespaar Raalte is een initiatief van de gemeente Raalte om woningeigenaren uit de gemeente te helpen met energie besparen. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel en de VNG.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.