veel duurzame belangstelling in polhaar oost

Een energieadviseur heeft onlangs onderzoek gedaan in Polhaar-Oost. Nu blijkt dat er in de wijk vooral besparingskansen liggen bij isolatie en zonnepanelen. De leverancier die eerder een mooi aanbod maakte voor zonnepanelen in Pleijendal was deze avond wederom aanwezig. Bewoners konden direct een offerte aanvragen.

Eind januari gaat de Bewust Wonen werkgroep met warmtebeeldcamera’s langs bij diegenen die zich hiervoor opgaven. 

Samen aan de slag loont
Voor ouderen die twijfelen of ze de investering in panelen op hun woning nog wel terugverdienen, is Groen Gebogen bezig met een zonnedak op een fabriek in Dalfsen. Een extra vraag was om de mogelijkheid asbest van de garages en schuurtjes in deze wijk te verwijderen te onderzoeken. Dit samen aanpakken is vaak makkelijker en voordeliger. Polhaar-Oost heeft ook grote groenstroken en men kon ideeën aanleveren om te zien of hier nog iets anders mee mogelijk is.

Meer informatie?
Neem gerust contact op met het buurtteam via bewustwonen@groengebogen.nl. Voor meer informatie over Buurkracht kun je terecht bij Rana Berends (rana@buurkracht.nl, T 06 – 50605389). Of kijk op buurkracht.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.