veel doelpunten bij heeten witkampers

Door het gelijkspel klimt Heeten van de 13e naar de veertiende plaats. Echter blijft door het gelijkspel een eerste overwinning tegen Witkampers uit. In totaal eindigde het duel al voor de derde keer in een gelijkspel. Twee keer wist Witkampers te winnen, terwijl Heeten nog nooit aan het langste eind wist te trekken.

De supporters van Heeten zijn tot nu toe nog niet echt verwend, aangezien nog geen enkele thuiswedstrijd van Heeten werd gewonnen. Net als tegen Witkampers werd er ook gelijkgespeeld tegen Wijhe’92 en Warnsveldse Boys (beide wedstrijden eindigden in 1-1), maar wel werd er verloren van Overwetering: 0-2.

Op vreemde bodem doet de ploeg van trainer Alex Booij het echter niet veel beter. Van de 4 uitwedstrijden werd er alleen gewonnen van Sportclub Lochem: 0-3. Tegen Lemelerveld (3-1), TKA (3-2) en Twenthe (3-1) delfde Heeten het onderspit.

Zondag 6 november staat de eerste wedstrijd van de tweede periode op het programma. Heeten speelt dan namelijk de uitwedstrijd tegen Albatross, dat zondag nog met 0-3 te sterk was voor Wijhe’92.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.