varkenshoudster uit lemelerveld te zien in reclamespot

“Wij, familie Noordman, hebben een prachtig varkensbedrijf. In onze serrestallen lijkt het alsof de varkens buiten zijn. Met respect voor dier, omgeving en milieu wordt vlees geproduceerd, zorgvuldig met passie en liefde voor het dier. Wij gaan voor een goed leven van het varken, een eerlijke prijs voor de boer en de consument. Een familiebedrijf met een moderne bedrijfsvoering. Een beetje zoals vroeger, weet wat je eet!”, aldus het verhaal van Veldhoekporc in Lemelerveld. 

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/Fsk9y2I3N1c”]

Foto en video via Facebook Veldhoekporc

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.