twee dagen voetbalplezier in heino tijdens voetbal2daagse

Maandagochtend om 9:00 meldden de deelnemers zich op sportpark De Kampen. Enigszins nerveus bekeken de deelnemers de teamindelingen om te zien of ze bij hun vriendjes of teamgenoten ingedeeld zaten, maar gelukkig kon nagenoeg iedereen zich daarna tevreden naar de kleedkamers begeven waar iedereen een eigen tenue ontving. Na de teampresentatie op het hoofdveld kon de Voetbal2daagse officieel van start gaan.

Onder leiding van ervaren trainers liepen de spelers een grote diversiteit aan activiteiten af. Zo waren er verschillende soorten partijspelen, afwerkvormen en techniekvormen. Ook was er een grote opblaasbare attractie, dropshotarena, vanwaar de bal van afstand door een gat geschoten moest worden. Dit was naast het penaltyschieten tevens een onderdeel van de grote finale aan het einde van de tweede dag. Tussen de activiteiten door werd er een lunch verzorgd in de kantine, wat het hele pakket voor de deelnemers compleet maakte.

De organisatie spreekt van een geslaagd evenement. ‘Vooraf maakten we ons enigszins zorgen om het weerbericht, maar gelukkig is het tijdens de beide dagen droog gebleven en was er zelfs af en toe ruimte voor de zon. Daardoor konden de deelnemers volop genieten tijdens de verschillende activiteiten’, aldus Mark Bruggink. Volgend jaar staat er een jubileumeditie op het programma. Enkele kinderen hebben, met hun ouders, nu al te kennen gegeven dat dan zeker weer mee te willen doen.  

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.