topprestaties wijhenaren tijdens nk dynamic tennis

Ook de andere twee Wijhese teams presteerden erg goed. Jos Bergevoet en Gerrit Oosterink verloren in de halve finale pas hun eerste wedstrijd van de latere kampioenen. In de strijd om de derde plaats waren ze met twee keer 21-18 net te sterk voor het derde Wijhese koppel: Dieneke en Willy Beltman. Een eerste, derde en vierde plaats dus voor de Wijhese teams.

Deze goede prestaties komen niet helemaal uit de lucht vallen. Dynamic tennis groeide afgelopen jaren sterk. TTV Wijhe telt momenteel al ruim veertig leden – verdeeld over zeven groepen – die wekelijks spelen in het clubgebouw aan de Lange Slagen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.