tim knol geeft gratis miniconcert bij kringloopwinkel 2switch raalte

Lost & Found
In het soloprogramma Lost & Found maakt het publiek kennis met de verzamelaar in Tim Knol. Naast muzikant is Tim namelijk fervent verzamelaar van singletjes (hij heeft er zo’n 3000), fotocamera’s, gitaren en bijzondere instrumenten. De combinatie van verzamelen en muziek levert vermakelijke en ontroerende verhalen op. Tim deelt ze graag met het publiek, dat hij naast zijn eigen oude en nieuwe nummers ook op covers van obscure liedjes trakteert, die hij tijdens zijn reizen in binnen- en buitenland vond.

2Switch
Het verzamelen begint bij 2Switch aan de Heesweg 22 in Raalte. Naast dat Tim Knol daar uit gaat zoeken of hij zijn verzameling kan uitbreiden, zal hij ook een mini-concert verzorgen van zo’n 15 minuten. Dit optreden is gratis toegankelijk.

Theaterconcert
Het avondvullende theaterconcert is te zien op vrijdag 14 oktober in het HOFtheater in Raalte. Kaarten à € 20,00 zijn te bestellen via de theaterkassa (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf een half uur voor aanvang van een voorstelling. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.