svvn scheept lemele op met rode lantaarn

Omdat aanspeelpunt Henri ten Kleij wegens fysiek ongemak moest afzeggen, deed Jansen een beroep een andere ‘grote naam’ uit de clubhistorie, routinier Ronald Lammerink.

“Het houdt natuurlijk een keer op, maar het is mooi om te zien dat je nooit tevergeefs een beroep op hem doet”, vult elftalleider Hans Blikman aan. Jansen zag in Remon Kleinlugtenbeld een adequaat vervanger voor puntspeler Ten Kleij, maar dat idee kwam niet tot wasdom. De speelruimte is te eng voor een frivole zwerver als Kleinlugtenbeld, die beter tot zijn recht komt met het vizier richting doel, in plaats van de bips.

“SVVN had de week ervoor een stevige tik gehad van Voorwaarts (8-2, red.), dus wilden we gelijk pressie spelen”, diept Blikman uit zijn grijze massa. Dat idee ging gelijk de mist in nadat Delano Burnama vanuit de eerste geslaagde aanval het scorebord deed oplichten naar 1-0. Toen kort voor rust Bart Marsman niet uitkwam met zijn passen en een speler van Volharding Nijverdal van de sokken liep, legde arbiter Eric Geurts de bal op de stip.

Melvin Morsink mocht er een streepje op de lat bij kerven. Na rust posteerde Jansen Lammerink in de spits en mocht Kleinlugtenbeld het een linie terug proberen. Dat liep beter. “We hebben er collectief voor gestreden, maar werden helaas niet beloond”, vond Blikman.

Invaller Tim de Lange en Job Willems hadden voor aansluiting kunnen zorgen, maar dat gebeurde te laat. Pas in blessuretijd. Wie anders dan Kleinlugtenbeld joeg van grote afstand de bal in de touwen, 2-1.

Staart 3D: Blauw Wit ’66 6-7 (-4), SVVN 6-7 (-8), Juliana ’32 6-4, RKSV 6-3 en Lemele 6-1.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.