sv nieuw heeten zegeviert op sv raalte

In de derby tussen beiden kwam sv Raalte als eerste op voorsprong. In de achttiende minuut werd een vrije trap binnengekopt door Raaltenaar Robin Nijboer.

[tweetwidget type=”single” query=”785092766212685826″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Het duurde tot de vijftigste minuut tot de thuisploeg op gelijke hoogte kwam. Wout ten Have nam het doel van de Raaltenaren onder vuur en bracht Nieuw Heeten weer naast sv Raalte.

Twee minuten na de gelijkmaker moesten de bezoekers noodgedwongen verder met tien man. Raalte-speler Luke Wielandt trapte schaamteloos na en kon meteen vertrekken. Een oliedomme actie waar hij zijn team naderhand enorm mee heeft benadeeld.

[tweetwidget type=”single” query=”785105037911523328″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Tien minuten na de rode kaart kwam Nieuw Heeten op voorsprong. Na een goede actie van Luuk ten Have bracht hij Juul Kruiper in stelling die de bal zuiver binnenschoot.

In het laatste kwartier kreeg de thuisploeg de kans op de wedstrijd definitief op slot te gooien. De scheidsrechter kende een strafschop toe, na een handsbal van een Raaltenaar. Juul Kruiper nam de verantwoordelijkheid maar zag zijn slecht genomen penalty gestopt worden door de doelman.

[tweetwidget type=”single” query=”785109346783035392″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Na gemiste penalty wist sv Raalte met een slotoffensief voor gevaar te zorgen in het zestienmetergebied van Nieuw Heeten. De ploeg van Harold Sneller bleef overeind en stelde daarmee de driepunter veilig.

Volgende week speelt Nieuw Heeten tegen Sallandia. “Het zal een lastige wedstrijd worden. We hebben moeite met maken van doelpunten en dat kan ons iedere week opbreken. We moeten iedere wedstrijd als een finale zien en vol met strijd die wedstrijden in gaan. Dan kunnen we het verschil maken”, aldus Sneller.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.