sv haarle deelt punten met de gazelle

De bezoekers uit Deventer kwamen vroeg op voorsprong. In de tiende minuut keek de ploeg van Patrick Wijsman tegen een achterstand aan.

De thuisploeg toonde echter veerkracht na de tegentreffer en kwamen vijf minuten later op gelijke hoogte. Een voorzet van Kay Verhoef belandde voor het vijandelijke doel. Na een ware scrimmage eindigde bal achter de Gazelle-doelman en kon de gelijkmaker worden gevierd.

Vlak voor rust kregen De Droadnoagels opnieuw een tegentreffer te verwerken. De mannen van Patrick Wijsman herpakten zich, aangezien de vertoonde spelbeeld geen enkele aanleiding gaf voor een nederlaag.

In de tweede helft probeerde de thuisploeg de gelijkmaker te forceren. Na enkele goede mogelijkheden werd deze in de vijfenzestigste minuut benut. SV Haarle-speler Erik Westendorp verschalkte de doelman en bracht daarmee zijn ploeg op gelijke hoogte.

Door het gelijke spel staat SV Haarle op de negende plaats in de Vierde Klasse H. Volgende week speelt de ploeg van Patrick Wijsman de wedstrijd tegen SV Wissel. De aanstaande opponent staat met nul punten op de laatste plaats in de competitie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.