sv broekland boekt nipte zege op ulu spor

In de eerste helft waren de Broeklanders de bovenliggende partij. In de vijftiende minuut werd de score geopend door Broekland-speler Aron Schiphorst. Vlak voor het rustsignaal kwam diezelfde Schiphorst voor de tweede keer tot scoren.

“Je gaat dat met een goed gevoel de rust in. We hebben genoeg kansen gehad om verder uit te lopen, maar we verzuimde in de afronding. Toch is een 0-2 een mooie voorsprong.”

Na rust kwam er een ander soort Ulu Spor uit de kleedkamers. “We lieten ons compleet verrassen door de felheid van de Turken en die maken de 2-1 en 2-2. Nou, toen werd het nog zweten ook”, aldus Richard van Dellen.

Tien minuten voor het einde wist Stef Beltman de zege binnen te slepen voor de ploeg uit Broekland. Na het eindsignaal konden de moegestreden spelers van Richard van Dellen de drie punten in de tas meenemen naar Broekland.

Door de overwinning maken zij nog kans op de periodetitel die volgende week wordt verdeeld in de vierde Klasse. De wedstrijd tegen sv Haarle staat dan op het programma. “Ik verwacht van mijn team vuurwerk. We staan nu met z’n drieën bovenaan (Lettele, Dalfsen en Broekland, red.). Lettele heeft een moeilijke wedstrijd tegen De Gazelle, wat toch een beetje een angstgegner is. Daarnaast moet Dalfsen naar Be Quick. Laten we hopen dat de periodetitel niet wordt gewonnen op doelpunten. Tenzij dat voor ons natuurlijk de goede kant opvalt”, besluit Van Dellen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.