subsidie voor inhuur energieadviseur voor scholen

Doel van het ‘externe advies verduurzaming scholen’ is om de expertise van schoolbesturen te vergroten op het gebied van verduurzaming en verfrissing van scholen en hen te stimuleren om daar ook daadwerkelijk werk van te maken.

Met verduurzaming en verfrissing wordt gedoeld op het treffen van energiebesparende maatregelen, het benutten van duurzame energiebronnen en het treffen van maatregelen die het binnenklimaat van scholen verbeteren. Het middel om dit doel te bereiken is het faciliteren van schoolbesturen om expertise in te huren op het gebied van verduurzaming en verfrissing. 

Van het ministerie: “In aanmerking voor subsidie komen bevoegde gezagsorganen die één of meer bekostigde scholen in stand houden die onder de reikwijdte vallen van de Wet op het primair onderwijs, de Wet op het voortgezet onderwijs, de Wet op de expertisecentra en de Wet educatie en beroepsonderwijs voor zover het betreft een scholengemeenschap ROC of AOC school voor voortgezet onderwijs.”

Schoolbesturen zijn vrij om zelf een adviseur te kiezen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.