studenten landstede mbo raalte helpen bij paardenconcours en hondenshow

Bij het springconcours bij Manege Bartels, waaraan bijvoorbeeld de bekende springruiter Jeroen Dubbeldam deelnam, hielpen de 1a-studenten onder meer in de stallen, de bediening, achter de bar en in de rijbak. De manege zorgde voor het vervoer van de studenten en na hun shift voor een lekker hapje en drankje. Tijdens deze dagen hebben de studenten kunnen werken aan het leren in de praktijk. Vorig jaar hielpen studenten van Landstede MBO Raalte ook al bij Manege Bartels, in het kader van de landelijke vrijwilligersactie ‘NL Doet’.

De 1b-studenten zorgden ervoor dat alle hekken, stoelen en tafels goed stonden voor de start van de hondenshow in de IJsselhallen in Zwolle. Dit is al meerdere jaren een werkje voor buiten de deur voor de studenten van Entree, dat vooral van hen vraagt om goed samen te werken. De studenten, die hier met de trein of eigen vervoer naartoe waren gegaan, hebben keihard gewerkt en aan het eind middag stond de zaal, klaar voor de show.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.