stoppelcross met veel pks en vermaak in raalte

Dit gaat gepaard met veel pk´s en ronkende motoren. Het startschot staat gepland om 12.00 uur en de laatste klasse zal omstreeks 16.45 uur van start gaan. Na afloop is er muziek in de tent met de band ‘Schot deur ’t pleeraam’. Deze band zal er een waar feest van weten te maken.

De prijsuitreiking staat gepland om 19.00 uur. Een grote groep vrijwilligers zorgt ervoor dat alles deze middag voorspoedig verloopt. Alle bezoekers hoeven niet hongering naar huis te gaan, want er is genoeg verkrijgbaar in de tent en er is een snackwagen aanwezig op het terrein. Ook is er een springkussen waar de kinderen zich op kunnen vermaken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.