stichting bij de buuren in olst sluit haar deuren

Door het verkopen van nette en schone gebruikte kleding en schoenen, speelgoed en boeken tegen symbolisch lage prijzen heeft de stichting de afgelopen drie jaar mensen proberen te ondersteunen die, om wat voor reden dan ook, in een financieel zware positie verkeren.  In die jaren is met ongelooflijk veel plezier en met veel vrijwilligers gewerkt in de winkel die tevens een ontmoetingsplek is geweest voor een ieder die behoefte had aan een kopje koffie en een praatje.

De winkelinventaris wordt deels verkocht om een laatste actie voor de doelgroep te financieren en deels gedoneerd aan andere stichtingen die zich eveneens inzetten voor een goed doel in de gemeente Olst-Wijhe. De stichting zal daarnaast aan diverse stichtingen in de gemeente Olst- Wijhe een geldbedrag doneren als dank voor de inzet, ondersteuning en inbreng van de inwoners van en vele organisaties in de gemeente.

De komende weken zal de winkel zoveel mogelijk ook op donderdag geopend zijn en, om nog zoveel mogelijk voor de doelgroep te betekenen, zijn al uw nette en schone gebruikte kleding en speelgoed nog van harte welkom!

Op woensdag 30 november van 15.00 – 17.00 uur zijn alle klanten en inbrengers van kleding en speelgoed van harte welkom om voor een laatste keer aan de stamtafel plaats te nemen voor een kopje koffie en wat lekkers. Op vrijdag 2 december zal de winkel voor het laatst geopend zijn.

Het bestuur van Stichting Bij de buuren is dankbaar dat ze drie jaar het pand hebben mogen gebruiken en bedankt haar vrijwilligers en alle mensen en organisaties die de afgelopen jaren giften, kleding, speelgoed en goed gezelschap hebben ingebracht in de winkel en die zo stichting tot een succes hebben gemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.