sdol wint inhaalduel van go ahead deventer

Op zondag 3 oktober stonden SDOL en Go Ahead Deventer al eens tegenover elkaar op Sportpark De Achterberg. Beide teams stonden toentertijd tot half drie te wachten op de scheidsrechter, maar die was in geen velden of wegen te bekennen. Vandaag reisde er wel een arbiter naar het Sportpark in Luttenberg af om het inhaalduel te leiden.

Beide teams draaien stroef in de Vijfde Klasse G. Vorige week verloor de ploeg van Hendri Zwinselman de thuiswedstrijd tegen Terwolde met 1-3. Vandaag kwam de ploeg uit Luttenberg beter voor de dag en won het met ruime cijfers van concurrent Go Ahead Deventer.

Met de 6-2 zege heeft SDOL wat vertrouwen getankt in aanloop naar de wedstrijd van volgende week. Dan spelen de Luttenbergers de lastige uitwedstrijd tegen koploper Nieuw Heeten. De wedstrijd aldaar wordt om 14:00 gespeeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.