Home / archiefcentraal / sc wesepe boekt zege op fc rdc

sc wesepe boekt zege op fc rdc

In de openingsfase kreeg de ploeg van Bert van Losser weinig grip op de tegenstander. De mannen van FC RDC wisten met goed positiespel onder de minimaal aanwezige druk van SC Wesepe uit te voetballen.

In de tiende minuut was het raak voor de thuisploeg. Een voorzet kwam voor het doel van de Wesepe-doelman terecht en werd binnengewerkt. Het vroege tegendoelpunt schudde de bezoekers wakker en zorgde ervoor dat de Wesepenaren beter in hun spel kwamen.

Na een half uur kon de gelijkmaker gevierd worden. Wesepe-speler Frank Groot Lipman kwam tot scoren, nadat de doelman van FC RDC en hoge bal losliet.

Na een uur voetballen kreeg Wesepe-speler Mark Kemper de kans om zijn ploeg op voorsprong te schieten vanuit een vrije trap. Hij wist vanaf rand zestien de doelman te verschalken en bracht daarmee de stand op 1-2.

In het laatste kwartier van de wedstrijd besliste de bezoekers de wedstrijd. Rick van Gelder stond oog in oog met de FC RDC-doelman en rondde keurig af. Niet veel later werd een mogelijkheid keurig uitgespeeld en was Kevin Teunissen het eindstation.

Na de overwinning van zondagmiddag staat SC Wesepe op de derde plaats in de Vijfde Klasse. Volgende week staat de wedstrijd tegen SC Deventer op het programma. De aanstaande opponent van de Wesepenaren speelde vanmiddag met 3-3 gelijk tegen voetbalvereniging V en L.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.