sandra nijman wint tuinbank bij groenrijk raalte

Hortensia Endless Summer heeft deze zomer een grote landelijke winactie gehouden. Bij de planten was een speciaal actie-etiket gestoken, waar een code op stond. Door deze op internet in te vullen, maakten kopers kans op een gratis tuinbank van Noach. Duizenden deelnemers zochten hun geluk, maar slechts enkelen konden zich uiteindelijk winnaar noemen.

Geluksvogel
Sandra Nijman uit Broekland behoort tot de geluksvogels. Ze kocht haar Endless Summer bij Tuincentrum Groenrijk Raalte. Het bleek geen toeval te zijn dat juist hier de planten aangeschaft werden. “Ik ben een vaste klant. Zeker als er een verjaardagscadeau gezocht wordt, ben ik hier te vinden. De service is goed en de medewerkers zijn heel klantvriendelijk. En twijfel ik over een cadeau, dan is de cadeaubon altijd een mooi geschenk”, aldus een blije Sandra.

Feestelijk moment
Eugene Grotegansey reikte de prijs uit aan de gelukkige winnaar. Hij heeft er zichtbaar plezier in. “Het is erg leuk dat de prijs juist bij onze klanten gevallen is. Het is natuurlijk een mooi feestelijk momentje. Fijn om vaste klanten zo te mogen verrassen. Wat het extra leuk maakt is dat Sandra twee weken geleden getrouwd is. Dubbel feest dus!”

De vraag is natuurlijk of Sandra vanwege de winactie gekozen heeft voor Endless Summer. “Niet meteen daarom. Ik was namelijk al een echte liefhebber van hortensia’s”, zegt ze met een lach. “In de tuin heb ik meerdere soorten hortensia’s. Van Endless Summer heb ik de roze variant gekocht. Deze heeft een mooi plekje in mijn tuin hebben gekregen.” De tuinbank krijgt eveneens een mooie plek in de tuin. “Het is een hele mooie verrassing, ik ben er erg blij mee”, besluit Sandra.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.