sallandse derbys op zondag in klasse 5g

De Sallandse ploegen doen het goed in de competitie met daarin veel ploegen uit Deventer. Competitieduels met een doelpuntenregen lijken dit seizoen meer regel dan uitzondering. Zie onderstaande afbeelding voor de actuele stand in klasse 5G.

Nieuw Heeten – Raalte
Nieuw Heeten tegen Raalte blijkt ieder jaar weer een pikant duel. Stevige duels op het randje of er net over zullen ook komende zondag niet vermeden worden. Raalte won vorige week met 3-1 van Sportclub Deventer, terwijl Nieuw Heeten met 0-5 won van hekkensluiter Koninklijke UD. 

Mariënheem – SDOL
Ieder jaar wordt er wel iets uitgehaald rond de wedstrijd tussen de buurtdorpen Mariënheem en SDOL. Het is de vraag of er ook dit jaar weer een van de doelen van Mariënheem wordt volgehangen met afzetlint, een gezonde Sallandse strijd. Mariënheem speelde de uitwedstrijd tegen Wesepe vorige week gelijk, het werd 1-1. SDOL zou spelen tegen Go Ahead Deventer, maar de scheidsrechter kwam niet opdagen. 

Komende zondag is het dus derbytijd in Salland. Om 14.00 uur wordt er in Nieuw Heeten en Mariënheem afgetrapt. Kijk op https://sallandcentraal.nl/voetbal-live voor de actuele standen en lees de verslagen daarna op onze site!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.