sallandglas houdt inschrijfdag in het holstohus

Waar in de eerste helft van 2016 al met succes de glasvezelcampagne in Salland-Noord werd uitgerold (ruim 60% schreef zich in, waarmee de aanleg van start kon), is nu het zuiden van de regio aan de beurt. Om de inwoners van informatie en advies te voorzien worden nu op diverse plekken bijeenkomsten gehouden.

Op zaterdag 22 oktober vindt zo’n bijeenkomst plaats in Olst, van 10.00 tot 15.00 uur in het Holstohus aan de Jan Schamhartstraat 5. Zowel consumenten als (agrarische) bedrijven en bedrijven in de zakelijke dienstverlening zijn van harte welkom. De aanwezigen kunnen zich hier ook direct inschrijven voor deelname aan SallandGlas.

Tijdens deze dag zijn naast SallandGlas ook Marktvoort Computers, Salland ICT Lemelerveld, HBCS Wijhe en Kaspers ICT aanwezig om interessante informatie te delen. Ook Plaatselijk Belang Den Nul – Fortmond – Duur is aanwezig als vertegenwoordiger van alle Plaatselijk Belangen in de gemeente Olst-Wijhe.

Op 14 november wordt uiteindelijk de balans opgemaakt. Doet dan 50% of meer mee? Dan gaat begin 2017 gegarandeerd de schop in de grond en kan de aanleg beginnen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.