sallandglas houdt een extra inschrijfavond op de eikelhof

De avond is een initiatief van Plaatselijk Belang Eikelhof die haar leden en de bewoners van Groot Eikelhof (de uitnodiging is tevens gericht aan de bewoners van de buitengebieden van de Boskamp en Wijhe) zo goed mogelijk wil laten voorlichten om weloverwogen een keuze te maken. Want het is best complex, zowel voor de particulier als voor de ondernemer,  om het juiste pakket te kiezen dat direct aansluit op jouw specifieke situatie. Kom dus met al jouw wensen en een overzicht van je huidige kosten naar De Lepelaar om ook jouw stukje maatwerk te realiseren.

Want ke weet het allemaal, 50% deelname is noodzakelijk voor het slagen van het project Salland Zuid.  Salland Noord ging ons al voor met  een uiteindelijke score van 62%, dus we laten het er niet bij zitten. Bedenk wel dat de tijd dringt, over een kleine drie weken sluit de vraagbundeling en verlenging is uitgesloten. Het is nu of nooit!

Donderdag 27 oktober van 20.00 tot 22.00 uur in De Lepelaar aan de Boxbergerweg 31 in Olst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.