rohda raalte speelt doelpuntloos gelijk

In de achtste minuut kon de eerste kans van de wedstrijd genoteerd worden. Rohda-spits Ogúzhan Sahin wist zich goed te positioneren voor het vijandige doel maar kon de voorzet van rechtsbuiten Djeremy Zandvliet niet binnenwerken.

Tien minuten na de kans van de Raaltenaren kregen de bezoekers de eerste mogelijkheid op de openingstreffer. De mannen uit Bemmel kwamen voor het doel van Jens Veldwachter maar de bal eindigde op de paal. Rohda Raalte schakelde razendsnel om en was aan de andere kant gevaarlijk. De doelman van Bemmel lag in de weg en kon ternauwernood een openingstreffer van Zandvliet voorkomen.

Na een half uur werd Lars van Schooten in het strafschopgebied neergehaald door de Bemmel-doelman. De keeper mocht van de scheidsrechter blijven staan maar er werd wel een strafschop toegekend. De neergehaalde Rohda-speler nam zelf plaats achter de bal. Zoals een oude voetbalwijsheid ons vertelt is dat geen goed idee. Lars van Schooten wist de kans niet te benutten waardoor de brilstand op het bord bleef staan.

In de tweede helft lieten de grote kansen op zich wachten. In de zeventigste minuut kwamen de bezoekers dicht bij het eerste doelpunt van de wedstrijd. De aanval van de Gelderlanders eindigde echter op de lat.

In de negentigste minuut maakte de scheidsrechter een einde aan het doelpuntloze duel. De Raaltenaren staan na het gelijke spel op de vijfde plaats in de Eerste Klasse. Volgende week gaat de ploeg van Frank Tempelman op bezoek bij hekkensluiter Orion uit Nijmegen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.