rohda raalte met speels gemak langs bruchterveld

De wedstrijd begon met een indrukwekkend eerbetoon aan de onlangs overleden clubman Gerard Hoogendijk. Hij overleed vorige week op 62-jarige leeftijd en daar werd met een minuut stilte, vuurwerk en een applaus bij stilgestaan. Ook in de 62e minuut klonk er nogmaals applaus en werd er wederom vuurwerk afgestoken voor Hoogendijk.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan was weinig spannend. Rohda Raalte had geen moeite met de bezoekers. Vooral Edilson José Coelho maakte de verdediging van Bruchterveld gek. Met snelle solo’s en drie doelpunten was hij de grote man bij Rohda Raalte.

De overige goals werden gescoord door Oguzhan Sahin, Djeremy Zandvliet, Coen van Heun en in de allerlaatste minuut van de wedstrijd Fabian Put.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.