rohda raalte en hvv tubantia in evenwicht

De eerste kans van de wedstrijd was voor de Raaltenaren. Rohda-speler Lars van Schooten nam het doel van Tubantia onder vuur maar zag zijn inzet gepakt worden door de doelman van de bezoekers.

In de vijfde minuut kreeg Tubantia haar eerste kans van de wedstrijd, maar ditmaal stond de Rohda-doelman op de goede plek om de inzet te keren.

Na een kwartier kreeg Rohda Raalte een enorme mogelijkheid om het openingsdoelpunt te scoren. Ogúzhan Sahin kwam in een 1 tegen 1 situatie met de Tubantia-keeper maar faalde in de afronding.

In de dertigste minuut kwamen de bezoekers op voorsprong. Een Tubantia-speler dook op voor het doel van Jens Veldwachter en kopte knap binnen. Het was een flinke tegenvaller voor de ploeg van Frank Tempelman, dat de beste kansen van de middag had.

In de tweede helft kreeg Rohda Raalte opnieuw kansen op de gelijkmaker. In de zestigste minuut van wedstrijd werd de ploeg uit Raalte beloond. Een vrije trap werd panklaar voor het doel van Tubantia gelegd. Rohda-verdediger Coen van Heun stond op de goede plek op de bal achter de Tubantia-doelman te koppen.

Tien minuten na de gelijkmaker leek de thuisploeg op voorsprong te komen. Een schot van Edison Coelho leek in het net te verdwijnen, maar de inzet werd uit de hoek getikt door de keeper van de bezoekers.

In de slotfase kreeg Tubantia enkele goede kansen op alsnog de zege binnen te slepen. Er werden enkele schoten op het doel van Jens Veldwachter gelost, maar de doelman kon de inzetten pareren. Na negentig minuten floot de arbiter voor het einde van de wedstrijd en werden de punten verdeeld.

Volgende week staat de wedstrijd tegen BVC’18 op het programma voor de Raaltenaren. De aanstaande tegenstander staat op de tweede plaats en speelde zondagmiddag met 1-1 gelijk tegen koploper SC Bemmel.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.