rohda raalte boekt klinkende zege in enschede

Na de 2-3 thuisnederlaag van vorige week tegen STEVO uit Geesteren moest de ploeg van Frank Tempelman zich vandaag herpakken. De Raaltenaren waren vanaf het begin de bovenliggende partij en lieten weinig heel van de thuisploeg.

In de tweede minuut van de wedstrijd kon de eerste kans voor de Raaltenaren genoteerd worden. Ogúzhan Sahin, die zondagmiddag op de linkerflank startte, zag zijn schot door de Rigtersbleek-doelman gekeerd worden. Niet veel later kopte centrumverdediger Coen van Heun de bal rakelings naast het vijandige doel.

In de achtste minuut kwamen de bezoekers op voorsprong. Linksbuiten Ogúzhan Sahin wist na goed voorbereidend werk van Djeremy Zandvliet de bal achter de doelman te werken.

Na een half uur werd de tweede treffer van de middag gemaakt. De aangever van het eerste doelpunt, Djeremy Zandvliet, kon nu een voorzet van Jeroen Jansen binnenschieten. Na een dertigtal minuten spelen stond de ploeg van Frank Tempelman op een comfortabele 0-2 voorsprong.

Het eerste echte wapenfeit van de tegenstander volgde niet lang daarna. Een vrije trap van de Enschedeërs ging richting het Rohda-doel, maar door adequaat optreden van Jens Veldwachter werd de inzet gepareerd.

In de tweede helft hoefde het meegereisde publiek niet lang te wachten op de derde treffer van de middag. In de vijftigste minuut wist Djeremy Zandvliet voor de tweede keer het net te vinden en leek de wedstrijd al vroeg te zijn beslist.

Na een uur moest de thuisploeg met tien man verder. De Rigtersbleek-doelman hield de bal buiten de zestienmeter tegen met zijn handen en werd getrakteerd op de rode kaart.

Vlak na het wegsturen van de doelman werd het vierde doelpunt voor de Roodgelen op het scoreformulier genoteerd. Lars van Schooten schoot de vrije trap zuiver binnen en bracht de eindstand op 0-4.

Volgende week krijgt Rohda Raalte de mannen van Tubantia op bezoek. De aanstaande tegenstander van de Raaltenaren verloor zondagmiddag met 0-2 van SC Bemmel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.