Home / archiefcentraal / rock n roze met de ruige ritas in de schoenmaker luttenberg

rock n roze met de ruige ritas in de schoenmaker luttenberg

De Ruige Rita’s zijn eigenwijs en draaien alleen maar muziek waar ze zelf wat mee hebben, maar hun smaak is breed. Van ruige rock tot hitsige pop, van rock-a-billy tot dance. Effe Britney of Beyonce tussendoor? Geen probleem. Als het maar swingt, als je maar met je kont kunt schudden, als je er maar een feestje op kunt bouwen. Saxofoniste Merith (uit Olst) blaast ondertussen een fijn moppie mee. De Ruige Rita’s bestaan verder uit MC Maudy en DJ Milou (allebei opgegroeid in Heeten).

De set van de drie dames is een cadeautje van een groep vrouwelijke stamgasten van de Schoenmaker. Toen Jan en Nathalie te Wierike eerder dit jaar vierden dat ze 25 jaar op het café zaten, besloten deze meiden geen gevulde envelop, maar een avondje feest met de Ruige Rita’s te schenken.

Aanvang is om 21.30 uur. De entree is gratis.

Lees ook

Natuurmomenten: Een vervelende stropdas

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.