rob krot zingt eigen nummer onder begeleiding van ons genoegen

Tijdens de muzikale afsluiting van de muziekestafette zal de Fanfare olv Jan Jager dit voor de eerste maal openbaar ten uitvoer brengen. Rob Krot, tijdens de Heinose uitvoering van de Passion in het voorjaar nog Pilatus, zat al enige tijd te broeden om een samenwerking met de Heinose fanfare vorm te geven. Wat is er toch mooier dan een liefelijk lied te laten vertolken door een geweldig orkest. Daarnaast zal Rob ook oa. Gabriella’s Song zingen. Dit nummer was enkele jaren geleden een hit in de film “As it is in Heaven”.

Naast deze solistische bijdragen zal de fanfare natuurlijk ook een deel eigen programma brengen. Het Born for Horns is een solistisch werk voor onze 4 hoornisten. Daarnaast speelt het orkest een nonstop blok muziek met os hits als I Don’t mean a thing en Hit the Road Jack. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.