Home / archiefcentraal / rick hoogtepunt

rick hoogtepunt

Haar man had alles ontdekt op haar computer, waar ze uitgebreid verslag had gedaan van haar seksuele escapades met collega’s ter land, boven zee en in de lucht. Lijkt me vrij schokkend. Dat je ineens leest dat je vrouw niet alleen de passagiers iets lekkers komt brengen, maar tussendoor ook de piloot verwent.

In de media werden er meteen allerlei ervaringsdeskundigen bij gehaald. Zo kwamen er piloten op de proppen die zeiden dat seks in de cockpit bijna onmogelijk is vanwege de kleine ruimte. Nu heb ik wel eens met Transavia gevlogen en als die piloten net zo weinig beenruimte hebben als ik, lijkt seks me op die plek inderdaad een vrij lastige acrobatenoefening.

Toch weten we natuurlijk allemaal dat het gewoon waar is. In de luchtvaartbranche doet iedereen het met elkaar. Mensen zijn lang van huis en als het niet in het vliegtuig zelf kan, dan wel in het hotel waar ze na de vlucht samen blijven. Na driehonderd keer vliegen op Aruba heb je namelijk geen zin meer in een eilandtour. Dan blijf je liever op de hotelkamer met gezagvoerder Tom.

Voor de bedrogen echtgenoot is het natuurlijk hartstikke sneu dat zijn vrouw er een dubbelleven op na hield. Waarschijnlijk wordt ze nog ontslagen ook. Misschien moeten ze samen een baantje zoeken waar ze niet herkend worden en de lol in het leven terug kunnen vinden. Ineens heb je het: je wordt clown!

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.