raaltese slachtoffer van babbeltruc met wegenkaart

Toen de vrouw later thuiskwam stopte er een auto met daarin een man en vrouw met buitenlands accent. Zij vroegen of zij even binnen mochten komen om op de wegenkaart de weg uitgelegd te krijgen. Dat mocht dus.Terwijl het slachtoffer druk is met uitleggen ziet de man kennelijk kans de pinpas weg te nemen. 

De vrouw treft later een oranje cadeau kaart aan in plaats van haar oranje pinpas. Nog later blijkt er een aanzienlijk bedrag van haar rekening afgeschreven te zijn. Uit beelden blijkt dat de daders in de winkel achter het slachtoffer stonden de pincode afkeken en haar dus naar huis gevolgd zijn.

Waarschijnlijk probeerden dezelfde man en vrouw de truc nogmaals uit te halen aan de Schoonhetenseweg, maar het potentiële slachtoffer liet hen niet binnen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.