raalter boerderij kleinlangevelsloo titelkandidaat starter van het jaar

Op 15 december worden de prijzen verdeeld van de twaalfde editie van de Verkiezing voor de Ondernemer en Starter van het Jaar Regio Zwolle. Tijdens het Regio Zwolle Congres zal de uitreiking van deze ondernemersprijzen plaatsvinden. De ondernemer die onder andere het beste scoort op ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen wint de prijs.

De voorselectie
Tot en met 1 oktober kon men ondernemers aandragen of konden ondernemers zichzelf aanmelden via http://ondernemersprijs.regiozwollecongres.nl. En daar werd flink gehoor aangegeven. Uit de lijst van aanmeldingen heeft de vakjury uiteindelijk een voorselectie gemaakt van genomineerden per categorie.

De voorselectie van de categorie ‘Starter van het Jaar’ bestaat uit: Kleinlangevelsloo Biologisch made easy (Raalte), WeFlyCheap (Zwolle), TradeCast (Zwolle), SPEQ Innovations (Gramsbergen), Future Insight (Zwolle) en WesterZwam (Wapserveen).

In de categorie ‘Ondernemer van het Jaar’ zijn de volgende bedrijven in de race: Goliath (Hattem), HEBO Maritiemservice (Zwartsluis), Form International (Hattem), Van Werven Infra & Recycling (Oldebroek), Travelbags (Hardenberg) en Molecaten Europe (Hattem).

De winnaars
Op basis van deskresearch, bedrijfsinformatie, financiële analyses en referenties wordt door de vakjuryleden de uiteindelijke lijst van drie genomineerden bepaald. Op 4 november maakt de vakjury de drie genomineerden per categorie bekend. Deze ondernemers dingen mee naar de overwinning tijdens het Regio Zwolle Congres. De vakjury (2/3 stemmen) en de congresbezoekers (1/3 stemmen) bepalen welke ondernemers de prijzen gaan winnen.

De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW Regio Zwolle en MKB Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.