raaltenaar marco spikker in bnn programma

In Het Instituut, gepresenteerd door Joep van Deudekom en Rob Urgert, sluiten honderd mensen een week lang op in een voormalige kazerne in Ede:

Contact met de buitenwereld is gelimiteerd en alle proefpersonen krijgen een gelijke behandeling: dezelfde kleding, hetzelfde eten, eenzelfde slaapplaats. Een week lang fungeren zij als proefpersonen en worden onderworpen aan tientallen onderzoeken en experimenten. Een walhalla voor de onderzoekers. En een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers.

De acht afleveringen laten tal van wetenschappelijke experimenten zien. Psychologische, sociale en fysieke experimenten. Interessant, relevant, soms grappig, soms een beetje spannend, maar met de garantie dat je als proefpersoon ongeschonden uit Het Instituut komt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.