Home / archiefcentraal / raalte armoedevrij in 2020 een stap dichterbij

raalte armoedevrij in 2020 een stap dichterbij

Wat is het convenant?
Het convenant is de aanzet tot een nauwere samenwerking tussen deze partners. Door meer samen op te trekken willen deze partijen de ondersteuning van mensen met financiële problemen zo vroeg mogelijk oppakken, om met inzet van deze mensen zelf, tot een oplossing te komen. Het doel is dat iedere inwoner die (tijdelijk) te weinig middelen van bestaan heeft hulp krijgt en dat iedereen, inclusief kinderen, mee kan blijven doen in de samenleving en niet buitenspel komt te staan.

Lokale Sociale Agenda
De deelnemende partijen hebben aangegeven welke activiteiten er in 2017 worden ontwikkeld en uitgevoerd op het terrein van armoedebestrijding en bevordering van sociale participatie. Deze activiteiten vormen samen de Lokale Sociale Agenda. Voor het jaar 2017 ligt de focus op preventie en vroegsignalering.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.