pvda olst wijhe wil opheldering over aanrijtijden ambulances

In één geval betrof de overschrijding 1 minuut, in één geval 3 minuten en in twee gevallen 5 minuten. Met een negatieve score van ‘20 procent te laat’ behoort Olst Wijhe  tot de slechtst scorende gemeenten van het land.

Volgens de PvdA fractie lijkt er bovendien sprake van een negatieve tendens. In 2014 overschreden drie van de 19 gealarmeerde ambulances de responstijd van vijftien minuten, in 2012 was dat eenmaal het geval.

De PvdA-fractie wil van het college weten of de cijfers uit het RTL onderzoek kloppen. Verder vraagt de fractie  of overschreven aanrijtijden (4 x in 2015) een nadelige invloed hebben gehad op de  gezondheidstoestand van de betrokken patiënten. Tot slot wil de PvdA weten of het college, indien de cijfers kloppen, nader actie onderneemt. 

PvdA Olst Wijhe wil nadere informatie overschrijdingen aanrijtijden ambulances

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.