pvda het kroonplein in lemelerveld mooi kaal

“Veel mensen geven aan blij te zijn met de ruime opzet en de vele parkeergelegenheid, maar veruit de meeste bewoners hebben hun bedenkingen bij de onoverzichtelijke situatie en de daarmee samenhangende verkeersveiligheid. Daarnaast verbazen veel mensen zich over het gebrek aan groen”, aldus Wiltvank.

De lokale PvdA afdeling was voor de gelegenheid uitgerukt met bomen en struiken om te laten zien wat een beetje groen met een plein kan doen. Op deze ludieke actie werd veelal positief gereageerd.

Wiltvank voegt toe; “Veel bewoners zien tot hun ongenoegen dat het plein nog steeds puur een parkeerplaats is en niet het dorpsplein waar velen op gehoopt hadden.”  Jammer genoeg moest aan het einde van de morgen het groen dan ook weer wijken. Tot teleurstelling van velen.

De PvdA fractie zal de door bewoners genoemde punten meenemen bij de evaluatie rondom de verbouwing van het Kroonplein. De lokale PvdA voorman besluit; “Hopelijk kunnen we met relatief simpele ingrepen nog wat aan de ruimtelijke kwaliteit van het plein verbeteren. Hiervoor zijn we natuurlijk wel afhankelijk van de welwillendheid van de andere partijen in de Dalfser gemeenteraad”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.