purper en fresku naar het hoftheater

Purper’s 4 jaargetijden
Purper zou verleden tijd zijn, maar niets blijkt minder waar. Purper is terug, en hoe! Doorgewinterde Purper leden Erik Brey, Alfred van den Heuvel en Frank mulder vormen samen met jong talent Diederick Ensink de nieuwe formatie van Purper.  Vier mannen in rokkostuum brengen een nieuwe voorstelling inclusief een paar ‘gouwe ouwe’ die niet mogen ontbreken. Deze close harmony cabaret groep staat op donderdag 20 oktober in het HOFtheater. Kaarten voor de voorstelling kosten € 22,50.

Welkom bij de Fresku show
Woordkunstenaar Fresku (Roy Roermond) staat op vrijdag 21 oktober in het HOFtheater. Na drie succesvolle albums als rapper gaat Fresku een nieuwe uitdaging aan met een muzikale cabaretvoorstelling. En hij komt natuurlijk niet alleen! Zijn bekendste typetjes Gino Pietermaai en Willy Keurig zullen ook ten tonele komen. In zijn voorstelling ‘Welkom bij de Fresku Show’ vertelt hij over zijn ‘innerlijke heilige oorlog’, zoals hij dit zelf noemt. Zijn wapens? Poëzie en humor. Scherpe raps, satire en persiflages wisselen elkaar in hoog tempo af. Kaarten á € 16,00 per stuk zijn nog verkrijgbaar. Scholieren en studenten krijgen op vertoon van hun schoolpas tot 50% korting op de entreeprijs.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf een half uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.