proeverijfestival bij de laarman in luttenberg

Lekker Laarman presenteert diverse Sallandse streekgerechten, maar kijkt ook verder de grenzen over. Het museum wordt hierbij geholpen door Agnes Koggel en kookclub ‘de dekselse deern’s’. Ook een aantal Luttenbergse ondernemers doet mee: De Boerschop, Café Brasserie de Schoenmaker, Café en zalen Spoolder, Marcel Hoonhorst, Annet bakt, De Huttert en Joop van den Enk.

Naast de proeverij staat er ook een workshop worst maken op het programma. Voor de kinderen is er de gratis activiteit ‘Kinderkökk’n’. Verder bestaat de mogelijkheid om de expositie ‘Een Stille Revolutie’ te bekijken en te luisteren naar de verschillende streektalen van de provincie Overijssel.

Lekker Laarman duurt van 13.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt 5 euro met daarbij inbegrepen een consumptiemunt. Meer munten à 1,50 euro zijn verkrijgbaar aan de kassa.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.