politiecontroles in salland leveren meerdere boetes op

Tijdens deze (mobiele) verkeerscontroles wordt er extra gelet op mogelijke aanwezigheid van verdachte personen en bijvoorbeeld inbrekerswerktuigen in auto’s.

Zaterdag werd er tussen 15.00 en 23.00 uur onder andere gecontroleerd op meerdere plekken op de N35, N36 en de N348. In totaal werden daarbij ruim 250 voertuigen gecontroleerd. Hierbij werden geen personen aangetroffen die mogelijk iets te maken hadden met inbraken of overvallen. Wel werden er 28 bekeuringen uitgereikt.

De verkeersovertredingen varieerden van rijden onder invloed tot het niet kunnen tonen van een rijbewijs en van onvoldoende profiel op de banden tot een gebarsten voorruit. Ook bleken drie personen nog hoge boetes open te hebben staan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.