pec aanhangers kleuren wilhelminabrug in deventer blauw wit

Naar aanloop van de derby tussen PEC en Eagles gebeurt er doorgaans vanalles. Natuurlijk laten de supporters van beide teams zich al dagen, zelfs weken van tevoren flink horen op social media, maar ook in de ‘echte wereld’ zijn de belangen goed zichtbaar.

De verfactie van afgelopen nacht geeft echter wel problemen. De politie en brandweer moesten vanmorgen namelijk ter plaatse komen om te zorgen dat het spul veilig van het wegdek verwijderd kon worden. De natte verf spatte namelijk op, waardoor ook auto’s werden getroffen.

De Wilhelminabrug is deels afgezet om de verf te verwijderen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.