owsome bikers uit olst wijhe schieten uit de startblokken

Zo zijn alle aanmeldingen verwerkt in het eigen systeem en is de doelstelling van 50 leden voor eind van het jaar nu al bijna gehaald. Tevens zijn de nieuwe leden ook bij de NTFU aangemeld, dit is de landelijk overkoepelende vereniging waarbij er voordelen geboden worden zoals standaard een fietsverzekering en korting op heel veel zaken zoals ritten en wielerkleding.

De sponsorcommissie van OWsome bikers wielervereniging IJsselland, zoals de club officieel heet, is ook bezig met eigen teamkleding. Met één of enkele sponsor(en) moet dit vooral een herkenbaar tenue worden dat exclusief voor leden tegen een sterk gereduceerde prijs beschikbaar is. Uit een eerste peiling onder de leden blijkt de animo hiervoor enorm.

Daarnaast is de onderhoudscommissie inmiddels gestart met het werven van vrijwilligers onder de nieuwe leden om de “Alte Herren” te helpen met groot onderhoud. Bij de Puinweg zijn zij al gestart met de voorbereidingen voor de aanleg van een nieuwe single track. Op zaterdagochtend staat er een tiental vrijwilligers, voorzien van een schop, zaag of ander gereedschap, klaar om een groot deel hiervan gereed te maken.

Tenslotte de tour- en evenementencommissie, zij zijn bezig met het voorbereiden van de jaarlijkse MTB-tocht. Met de nieuwe naam “OWsome bikers Midwinter Jägermeister Moddertocht” hopen ze recht te doen aan de eerder georganiseerde edities door Tourclub Boskamp, waarvan het stokje dit jaar voor het eerst wordt overgenomen.

Naast stukken over de bestaande groene IJssellandroute, gaat de tocht in een tweetal lengtes van 35 en 55 kilometer ook over delen die de rest van het jaar voor MTB’ers ontoegankelijk zijn. Gesprekken hierover worden met de betrokken instanties zoals o.a. Stichting IJssellandschap en Staatsbosbeheer gevoerd.

Op de achtergrond ook hard gewerkt aan de website http://staging2.owsomebikers.nl. Vind jij het leuk om lekker sportief of recreatief te fietsen en wellicht een steentje aan jouw sport bij te dragen? Meld je dan nu aan via leden@owsomebikers.nl!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.