Home / archiefcentraal / oorkondes voor slagerij ruiter

oorkondes voor slagerij ruiter

De eerste twee producten kregen een Goud met Ster-beoordeling; de pastrami Goud. Om deze bekroning te krijgen, moeten producten voldoen aan een aantal strenge eisen. Daarnaast worden ze gekeurd op onder andere het aanzien, kleur, consistentie, samenstelling en natuurlijk geur en smaak.

De jury bestaat uit keurmeesters, deskundige worstmakers en een team van leraren van het Slagers Vakonderwijs. De bekroonde producten liggen nu tegen een aantrekkelijke kennismakingsprijs in de slagerij. De slagerij is te vinden aan de Langstraat 88 in Wijhe. Zie verder www.slagerijruiter.nl.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.