oorkondes voor slagerij ruiter

De eerste twee producten kregen een Goud met Ster-beoordeling; de pastrami Goud. Om deze bekroning te krijgen, moeten producten voldoen aan een aantal strenge eisen. Daarnaast worden ze gekeurd op onder andere het aanzien, kleur, consistentie, samenstelling en natuurlijk geur en smaak.

De jury bestaat uit keurmeesters, deskundige worstmakers en een team van leraren van het Slagers Vakonderwijs. De bekroonde producten liggen nu tegen een aantrekkelijke kennismakingsprijs in de slagerij. De slagerij is te vinden aan de Langstraat 88 in Wijhe. Zie verder staging2.slagerijruiter.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.