oefentherapeuten cesar raalte 25 jaar in het vak

En ze hebben niet stil gezeten. Beide verzorgen naast individuele behandelingen ook groepslessen zoals Zwangerschapscursus, Sportief Wandelen en bewegingslessen voor ouderen. Marleen is tevens psychosomatisch oefentherapeut. Mieke behandelt veel zwangere vrouwen en mensen met bekkenklachten.

Daarnaast hebben ze zich gespecialiseerd op meerdere gebieden. Zo behandelen ze beide bijvoorbeeld mensen met Chronische pijn (aangesloten bij het landelijk netwerk chronische pijn) en mensen met slaapproblemen.

Wanneer mensen een lange tijd pijn hebben, maar de oorzaak van de pijn is verdwenen, kan het zijn dat ze chronische pijn hebben. Veelal onbegrepen, ook door de omgeving. Met de behandeling volgens het chronische pijnprotocol krijgt men meer inzicht in de pijn en de reacties op de pijn. We leren mensen meer grip te krijgen op de klachten en beter om te gaan met de pijn. Hierdoor staat de pijn niet meer op de voorgrond en verbetert de kwaliteit van leven.

Slaapoefentherapie
Wanneer mensen onvoldoende slapen kan dit een negatieve invloed hebben op het dagelijkse leven. De oefentherapeuten Cesar gaan met de cliënt / patiënt op zoek naar de oorzaak van de slapeloosheid en de in standhoudende factoren en kunnen met tips, adviezen en oefeningen helpen om de kwaliteit van slapen te verbeteren.

“We zijn lid van verschillende netwerken waardoor we ook veel samenwerken met collega’s. Ook samenwerking met andere disciplines gebeurt steeds vaker. Erg leuk om op zoveel verschillende manieren met je vak bezig te zijn”, aldus Weultjes.

Je kunt komende woensdag van 10.00 tot 11.30 uur geheel vrijblijvend langskomen voor informatie en advies. Aanmelding is gewenst en kan per mail naar mieke@cesar-raalte.nl of marleen@cesar-raalte.nl of telefonisch via 0572-358325 (Mieke), 0572-360150 (Marleen).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.