nu ook keukens bij joop elders

Van klanten kregen we vaker de vraag of we ook keukens konden leveren”, vertelt Michel Trip, samen met Robert Vloon eigenaar van het bedrijf aan de Boeierstraat 4 in Raalte. “Daarnaast viel het ons ook op dat er in de regio rond Raalte, als je het over keukens hebt, niet veel verkrijgbaar is in het middensegment. Daarin zagen we dus mogelijkheden. Het is ook een logische stap: alle natte ruimtes onder één dak, het wordt dus eigenlijk one stop shopping voor de nieuwe woning!”

Dit totaalconcept is ook de kracht van Elders, zo benadrukt Trip. Niet alleen als het gaat om het nu uitgebreide aanbod, maar ook als het gaat om ontzorgen. “Als een klant bij ons komt voor een nieuwe keuken, gaan we eerst met een kop koffie rond tafel. De klant kan dan zijn/haar wensen aangeven. Die vertalen wij in een 3D-ontwerp. We bieden voorgemonteerde keukens of maatwerk. Zodat we elke klant een badkamer of keuken bieden, passend in het budget. Als de klant akkoord is, leggen we alles vast zodat de klant nooit voor verrassingen komt te staan. Net zoals we dat doen met onze badkamers. Wij bieden daarna de mogelijkheid om ook de plaatsing te verzorgen We demonteren de oude keuken, verleggen de leidingen en plaatsen de nieuwe keuken. Slechts één aanspreekpunt dat alles regelt. Met de badkamers hebben we zelfs klanten die er voor kiezen om er verder helemaal niet bij te zijn. Die geven ons de sleutels en gaan zelf op vakantie!”

Exclusief

Wat keukentrends betreft, signaleert Trip de blijvende populariteit van het kookeiland. “Daarnaast zie je ook veel vaker afzuigingssystemen in de kookplaat. Dat biedt vooral esthetisch voordeel. Geen afzuigkap meer boven de kookplaat. Ook de heetwaterkraan wordt steeds vaker gebruikt. Bovendien bieden we ook een zwevende keuken; eentje die niet op de grond staat. Wat keukenapparatuur betreft, zie je ook de invloed van het mobieltje. Er zijn tegenwoordig apps waarmee je, als je aan het winkelen bent, zones in je koelkast al de juiste temperatuurinstelling kunt geven. En ook hierbij geldt: voor elke klant maken we een maatwerk keuken, precies passend bij de smaak, de gezinssamenstelling en het budget.”

Woonkamervloeren

Michel en Robert zijn verder tevreden over hun eerste periode als eigenaren. “We merken dat de markt flink aantrekt. De verkoop van huizen stijgt en daarvan plukken wij uiteraard ook de vruchten. Dat heeft ons ook het vertrouwen gegeven om keukens toe te voegen. En natuurlijk vergeten we onze vloerafdeling niet. Daarmee bieden we niet alleen vloeren voor in de natte zones, maar ook voor in de woonkamer. Tegels XXL of in mooie houtstructuren, niet van echt te onderscheiden. Gewoon alles onder één dak, alles met één aanspreekpunt!”

Zie verder staging2.joopelders-badkamers.nl.

Showroom

De begane grond van de showroom zal zo meteen plaats bieden aan elf keukenopstellingen; de keukens en de vloeren (van pvc tot tegels) gaan allemaal naar de eerste verdieping. Het bedrijf is daarmee goed voor 1200 vierkante meter aan showroomoppervlak. “Onze showroom is zo groot, het kon er gemakkelijk bij”, stelt Michel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.