Home / archiefcentraal / nozemfest in cafe spoolder luttenberg

nozemfest in cafe spoolder luttenberg

Maar er is meer. Achter de draaitafels staan DJ Timmie Tirol (21.30-23.00 uur) en de Partyploppers (23.00 uur tot eind). Timmie Tirol is de kleinste DJ van Europa. Hij draait doorgaans in een aangepaste DJ boot, de Timmie Tower. Muzikaal gaat het alle kanten op. Als Timmie Tirol draait hij natuurlijk vooral feest- en après-skimuziek, maar onder zijn pseudoniem DJ Timmie ook net zo gemakkelijk populaire dance.

DJ-collectief De Partyploppers komt uit Bentelo. De dames en heren draaien al enkele jaren op de Zwarte Cross. Denk aan feestmuziek met een heleboel toeters en bellen, gekke kleding en feestattributen. Het Nozemfest is meer dan alleen een Luttenbergs Feestje. Vorig jaar wisten ook veel inwoners van buurtdorpen de weg naar Spoolder te vinden. Het café wordt natuurlijk ook weer feestelijk aangekleed. De entree bedraagt 5 euro, inclusief een Nozem. 

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.